Præstevænget 10, 5700 Svendborg

KØB NU OG SÆLGER BETALER DIN HUSLEJE I 6. MDR.

STRANDVEJSKVARTERET - ATTRAKTIV BUNGALOW MED KORT GÅAFSTAND TIL ALT

I det attraktive strandvejskvarter, nær alle dagligdagens fornødenheder, er denne smukke bungalow beliggende, og hvor der kan være mulighed for indflytning i løbet af sommeren. Her er kort gå-afstand til gågadenettet og de hyggelige handelsgader, lystbådehavnen mv.

Ejendommen rummer 2 x 110 m2, og planløsningen siger; stueplan med to skønne stuer, som er sammenhængende, og hvor den ene har karnap, og den anden udgang til overdækket vestvendt terrasse. Her er rummeligt soveværelse med direkte adgang til badeværelse, børneværelse, hyggeligt køkken med spiseplads og entre / fordelergang med nedgang til kælder. - Her er flotte parketgulve i stuerne og fordelergang, samt plankegulve i værelserne.

Her er en ærlig kælder, som bl.a. er indrettet med; garage, to "værelser", som ikke er reg. som bolig, vaske-/og fyrrum med fjernvarmeinstallation etc. etc.

Haven er "nemt" anlagt, så robotten vil kunne klare det meste af havearbejdet.

Du kommer til at bo i Centrum, hvor der kun er 5 minutters gang til Svendborg Sund, hvis kajakken skal i vandet, og et par minutter ekstra til gågadenettet, hvis en shoppetur er i kalenderen. Du behøver hverken, at starte bil eller cykel op, for at slentre en tur igennem byen, langs havnefronten eller et kik til sejlbåden i lystbådehavnen. Jobber du udenfor byen, er du på motorvejen 2 minutter efter bilen har forladt garagen.

EN BOLIG, SOM ER IDEEL FOR DET MODNE PUBLIKUM, SOM VIL BO I GÅAFSTAND TIL CENTRUM, MEN OGSÅ IDEEL FOR FAMILIEN, SOM VIL PARKERE TEENAGEREN I "KÆLDEREN"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.