Trappebæksvej 28, 5700 Svendborg

SÆLGER ER FORHANDLINGSVENLIG!

2.102 M2 STOR DRØMME-HAVE TÆT PÅ CENTRUM AF BYEN OG EN BOLIG MED MULIGHEDER

5 min. cykelafstand fra gågadenettet ligger denne kønne ejendom, som er beliggende på en helt fantastisk grund. Alene grundene er et besøg værd. Det sjove er, at boligen kan bygges om på ganske få måneder, men det tager årtier at skabe en have som denne. I frugthaven er der gamle paraplyformede æbletræer, som er podede og nogle med 10 forskellige sorter, der fylder frugtdepotet til langt ud på efteråret. Her er minikiwi, fersken- og pæretræer etc., køkken- og urtehave, som gør dig selvforsynende med grøntsager, og en blomsterhave med et hav af blomster og flotte sjældne roser, som dufter i hele "kvarteret". - En sjælden oase midt i byen, som skal opleves.

Ejendommen kræver nogen modernisering, men man kan også flytte ind og tage det hen af vejen, Planløsningen siger stueplan med dejlig stor opholdsstue med udgang til en tilbygning, reg. som havestue, hvor der er nedgang til haven. Her er pænt spisekøkken, toilet og entre m. trappe til 1. sal. - Her er flotte pitchpine trægulve under tæpperne i stueplan.

1. sal er indrettet med stort gavlsoveværelse, børneværelse og badeværelse med karbad. - Overalt heroppe er de flotte pitchpine gulve afhøvlede.

I kælderen er der dejligt stort soveværelse (under tilbygningen) med direkte udgang til terrasse / haven, grovkøkken, badeværelse m. bruseniche og flere gode disponible rum, hvor bla. pillefyret er placeret.

Der er endvidere carport, et stort værksted i den tidligere garage, drivhus og så den skønne og nærmest ubeskrivelige have, hvor du kan være selvforsynende med grøntsager, alskens frugter og en blomsterhave så skøn, at den skal opleves.

DU KOMMER TIL AT BO I KORT CYKELAFSTAND TIL ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER OG MED EN ØKO HAVE, MAN KUN KAN DRØMME OM

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.