Ravnegårdsvej 26, Øster Skerninge, 5762 Vester Skerninge

ARKITEKTONISK FLOT EJENDOM NÆR BALLEN, SOM KRÆVER NOGEN MODERNISERING

Med vandet ved Ballen i horisonten, er denne smukke ejendom beliggende på en 1.691 m2 stor og pragtfuld naturgrund, ud til åbne marker. Den skønne ejendom husede i fordums tider en slagterforretning, hvis levn stadig findes på ejendommen, hvor kødkrogene endnu hænger under loftet i "slagteriet" etc. Her er solide udbygninger, et ca. 20 år gammelt stråtag på hovedhuset, eget minirensningsanlæg og atmosfære i den grad, men køber skal være klar til at smøge ærmerne op, for her skal opdateres..

Stuehuset er på 125 m2 bolig i stueplan og en helt uudnyttet 1. sal, hvor boligarealet kan udvides med yderligere 90 m2, hvor pragtfuld udsigt kunne opnås.

Stueplan overalt med synlige hanebånd, indeholder opholdsstue med gulvvarme og brændeovn, spisestue, soveværelse og gennemgang til mindre værelse. Herudover er der stort køkken rum til bagsiden af ejendommen, og direkte adgang til alrum. Her er meget stort bryggers / fyrrum med nedgang til viktualiekælder, og adgang til dejligt stort badeværelse med badekar og bruseniche. Fra baggangen er der trappe til den store uudnyttede 1. sal.

Garagebygningen er bygget sammen med hovedhuset og det 90 m2 store solide udhus, hvor slagteriet var i de goe gamle dage. Her var også plads til dyrene i den gamle stald, som stadig er med pigsten på gulvet etc. - Her er alle muligheder for dem som vil det store værksted, og her er utallige anvendelsesmuligheder på denne ejendom.

Haven er omgivet af nøddehegn og træer, ud til åbne marker og her er masser af naturoplevelser på den skønne grund.

Her er kort cykelafstand til lystbådehavnen i Ballen og den anden vej mod V. Skerninge med skole, daginst., sportsfac. og dagligvareindkøb.

EN SMUK OG RIGTIG SPÆNDENDE EJENDOM, HVOR PRISEN ER FASTSAT EFTER, AT KØBER HAR RÅD TIL DEN STORE RENOVERINGSOPGAVE DER VENTER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.