Abildgårdsvej 8, Thurø, 5700 Svendborg

SÆLGER ER FORHANDLINGSVENLIG - KLASSEVILLA PÅ EN AF ØENS BEDSTE ADRESSER, MED FANTASTISK UDSIGT TIL VANDET

SÆLGER ER FORHANDLINGSVENLIG - KLASSEVILLA PÅ EN AF ØENS BEDSTE ADRESSER, MED FANTASTISK UDSIGT TIL VANDET (Der er søgt og opnået tilskud til luft / vand varmepumpe, som kan overtages af køber)

På en af Øens rolige og mest attraktive veje ned mod vandet, er denne klassevilla særdeles velbeliggende med et flot kik over Øhavet mod Grasten og Troense fra den skønne tagterrasse, hvor man ugeneret kan solbade og nyde sommeraftenerne. Fra vejen er der charmerende nedgang til den lille jollehavn, hvor stisystemet løber langs med vandet. Den ene vej ender stien ved sejlklubben og Gambøt Lystbådehavn, og i den anden retning passerer du bådeværft og en masse små broer inden du når til Røgeriet, og den smukke udsigt over mod Troense. - En topmoderne villa og en klassebeliggenhed.

Stueplan på 162 m2, har et indbygget udhus på 22 m2, som indeholder et dejligt stort bryggers / bagindgang, helt i boligstandard, med klinkegulve og gulvvarme!! Planløsningen for de resterende 140 m2 bolig i stueplan siger dejligt stort køkken / alrum / stue i åben forbindelse med udgang til sydvest vendt terrasse-område. Det moderne køkken med de flotte bordplader er bl.a. indrettet med to opvaskemaskiner, så du ikke behøver at bruge tid på andet end at nyde omgivelserne. Herudover er der værelsesafd. med 4 soveværelser, dejligt badeværelse m. bruseniche, depotrum, fordelingsgang med trappe til 1. sal og entre. - Overalt i stueplan er der flotte klinkegulve m. gulvvarme og alt i perfekt indflytningsklar stand.

Tagetagen indeholder dejligt stort master-bedroom, lækkert badeværelse med stor bruseniche, fritstående spabad og lækkert vaskemiljø. Herudover er der rummelig stue / soveværelse / mega kontor m. udgang til tagterrassen samt endnu et dejligt soveværelse, som også kunne være en extra stue, også med udgang til tagterassen, og hvor der er forberedt til minikøkken, når en kølig drink skal serveres på den skønne udsigtsterrasse, hvor udsigten er aldeles pragtfuld over det sydfynske Ø-hav og skal opleves.

Haven er "nemt" anlagt, så robotten kan klare havearbejdet, med fliseterrasser rundt om ejendommen samt et dejligt udhus / værkstedsrum. Endvidere er der flisegange hele vejen rundt, så poderne kan suse rundt om ejendommen på den 3-hjulede, uden at komme ud på vejen.

Du kommer til at bo i en pragtejendom med hele 7 soveværelser og bedste trivselsvilkår for børnefamilien, meget kort til vandet og en lille strand, 2 min. cykelafstand fra sejlklubben og det særegne miljø, der hersker omkring de smukke gamle fiskerhytter, "sutte-træet" og når en sejlbåd stævner ud eller en anden lægger til kaj. Skole, børnehave, idrætsfac. bager og dagligvareindkøb er altsammen indenfor få min. cykelafstand, så bilen kun behøves, hvis du jobber i Svendborg eller udenfor kommunen.

Ejendommens varmekilde er i dag naturgas, men ønsker køber at skifte til varmepumpe, så har sælger søgt om tilskud.

EN 229 M2 STOR VILLA I SÆRKLASSE, FOR DEM SOM GERNE VIL HAVE MEGET PLADS OG RO ELLER DEN STORE BØRNEFAMILIE DER VIL BO I ROLIGE OMGIVELSER, HAVE UDSIGT OG VÆRE EN DEL AF ET ENESTÅENDE NÆRMILJØ

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.