Brændeskovvej 29, 5700 Svendborg

CHARMERENDE BONDEHUS-IDYL MED "148 M2" STILREN GENNEMGRIBENDE MODERNISERET BOLIG M. NYOPSAT LUFT TIL VAND VARMEPUMPE, KIK TIL SØ ETC.

Særdeles charmerende og hyggelig landidyl, som bare er i kanon god stand, med gulvvarme i alle stueplans 102 m2, som benyttes til bolig (15 m2 er reg. som udhus) og hvor nyere luft til vand varmepumpen sørger for grøn og billig opvarmning. Her er kik til sø og naturoplevelser, kort cykelafstand til skole, sport og dagligvareindkøb mv.i Tved.

Boligens stueplan er udgravet, isoleret og med gulvvarme overalt i de smukke klinkegulve, med en planløsning der siger pragtfuldt køkken / alrum med mange flotte detaljer, udgang til stor træterrasse med smukkeste kik til søen og egen have. Her er åben forbindelse til lille hyggestue på ca. 15 m2 (ej reg. som bolig, men helt i boligstandard ) der har udgang til morgenterrassen. Endvidere åben forbindelse til entre m. trappe til 1. sal og en ca. 30 m2 stue, som har været benyttet som 2. vær. da sælger beboede ejendommen. Her er pragtfuldt badeværelse m. bruseniche og et dejligt stort bryggers / baggang. - Hele vejen igennem stueplan, er der charme og hygge, under de fritlagte hanebånd og mange detaljer sammenholdt med en høj boligstandard.

1. sal indeholder to dejligt rummelige soveværelser, hvor det ene har et smukt kik til søen og de mange naturoplevelser, der udspiller sig der. - Også her er stilen videreført og med en charmerende indretning under taget.

Her er carport, skøn flisebelagt østvendt terrasse, stor syd-vest vendt træterrasse og en hyggelig gammel have med et 20 m2 stort isoleret udhus (bygget i 2007), som glimrende kunne udgøre anneksboligen for familiens teenager.

Du kommer til at bo i smukke idylliske omgivelser med mange naturoplevelser og stadig kun 5 min. cykelafstand fra alle dagligdagens fornødenheder i Tved,

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.