Plovskiftet 32, 5881 Skårup Fyn

SPÆNDENDE FAMILIEVILLA I SKÅRUPS MEST ATTRAKTIVE UDSTYKNING, HVOR UNGERNE FÅR BEDSTE TRIVSELSVILKÅR OG DEJLIGT STORE VÆRELSER!!

I Skårups mest attraktive udstykning, få min. gang fra skolen, børnehave, dagligvareindkøb, sportscenter. med boldbaner, idrætshal og tennisbaner etc. er denne flotte villa attraktivt beliggende op til grønt fællesareal. Her er tale om et træhus af høj kvalitet, bl.a. med ensidig taghældning og tagpaptag, træ / alu vinduer døre, hvor der er dobbelte terrassedøre i alle værelser. - Carport og udhuse er nyopførte i 2021.

En spændende planløsning for de 176 m2, siger stort centerrum på ca. 70 m2, indeholdende stue / alrum / køkken i et med terrasseudgang til morgensolterrasse og to dobbelte terrassedøre til aftensolterrassen. Der er master bedroom med terrasseudgang og adgang til dejligt forældrebadeværelse m. bruseniche. Børneafdelingen rummer 3 store teenageværelser - alle med højt til loftet og dobbelte terrassedøre til haven. Endvidere entre, badeværelse med bruseniche og bryggers / baggang. - Overalt i boligen er der flotte klinke-/ parketgulve og højt til de hvidmalede gipslofter.

Den skønne fuldt anlagte grund med højbede, frugttræer, legehus og nedgravet trampolin, er klar for børnefamilien til leg, boldspil og hygge, ligesom der altid er en plads i solen på fliseterrasserne rundt om ejendommen.

Her er kort gå-/ cykelafstand til alle dagligdagens fornødenheder, 10, min cykelafstand til vandet ved Skårupøre og du er i Svendborg 10. min efter du har forladt indkørslen.

EN VIRKELIG DEJLIG FAMILIEVILLA I ET PRAGTFULDT BØRNEVENLIGT KVARTER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.