Mejsevænget 2, Thurø, 5700 Svendborg

GENNEMGRIBENDE RENOVERET I 2015 - VILLA MED UDSIGT TIL SKÅRUP SUND OG M. FÆLLES BÅDEBRO VED VANDET

Særdeles smukt og nænsomt renoveret villa, hvor hele boligen nærmest har fået en tur, så alt fremtræder i perfekt indflytningsklar stand. Vinduer og døre er skiftet, køkkenet er udskiftet, det ene badeværelse er skiftet, gulve, lofter og meget meget mere, i denne pragtfuldt beliggende ejendom - perfekt for ung, som ældre. - Alt på nær bryggersrum m. naturgasfyr er renoveret.

Ejendommen er beliggende i et lukket vænge uden gennemgående trafik og kun 50 m fra vandet, som der fra stuen, alrum, havestuen og haven er en dejlig udsigt til. Her er også ganske kort gå-afstand til dagligvareindkøb hos "Kim & Lene", søndagsmorgenkrydderen hos Øens bedste bager, skolen og en velfungerende sportsklub. - Vi er stille og roligt beliggende, men med kort afstand til alle dagligdagens fornødenheder..

Særdeles præsentabel og gennemført boligindretning, hvor den røde tråd er at følge huset igennem og med en planløsning, som siger dejligt køkken alrum, lys og venlig opholdsstue med brændeovn og udgang til havestuen - I disse rum, hvor der er fornem udsigt til Skårup Sund, er der flotte nylagte egeparketgulve og nye hvidmalede gipslofter.

Entreen/fordelergangen er med samme flotte egeparketgulve, nye hvidmalede gipslofter, nye indbygnings-/garderobeskabe og der er adg. til pænt gæstebadeværelse med bruseniche, 2 børneværelser med skabe og et dejligt soveværelse med skabsvæg. - I alle værelser er der flotte bøgeparketgulve, nye hvidmalede gipslofter og der er nye skabe.

Her er også nyt og lækkert badeværelse fra 2016 med bruseniche og så har vi bryggerset, som er husets eneste umoderniserede rum. Det er rummeligt og her er naturgasfyret placeret.

Haven er ugeneret, velanlagt og med 2 carporte-/ redskabsrum.

Sælger har fået tilladelse til at bygge ovenpå, hvor der vil være fri udsigt til Skårup Sund.

På under 2 minutter kan kajakken være i vandet, og du er på vej rundt om vores skønne Ø eller bare nyde kaffen ved broen, de grønne områder ved vandet eller på den "lille strand" ved Snævringen inden aftendukkerten. Der er stisystem langs vandet og de hyggelige jollehavne, hvor friskfanget fisk kan købes på kajen. Stisystemet fortsætter langs med vandet og gennem Christiansmindeskoven hele vejen ind til byen, og gør cykelturen til en skøn oplevelse.

ATTRAKTIVt BELIGGENDE VILLA, SOM ER INDFLYTNINGSKLAR FRA 1. SEPT 2021.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.