Lærkevej 3, 5771 Stenstrup

PÆN, HYGGELIG OG CHARMERENDE INDRETTET RETROBOLIG, SOM ER VELBELIGGENDE NÆR SKOLE, BØRNEHAVE, SPORTSPLADS - JA, ALT!

PÆN, HYGGELIG OG CHARMERENDE INDRETTET RETROBOLIG, SOM ER VELBELIGGENDE NÆR SKOLE, BØRNEHAVE, SPORTSPLADS - JA, ALT!!

Særdeles spændende og helt igennem indflytningsklar ejendom, overalt med flotte parketgulve, fuldspartlede vægge etc. Alt fremstår perfekt og er ideel for børnefamilien, som vil bo tæt på alle dagligdagens fornødenheder.

A-huset har en spændende planløsning, hvor du ankommer i en rummelig entre, med klinkegulve, den smukke rå murstensvæg, som følger den flotte originale spindeltrappe op gennem 1. sal og helt til loftsetagen. Fra entreen er der adgang til smukt renoveret toilet, den skønne stue med udgang til 26 m2 stor havestue m. brændeovn, og det smukt renoverede spisekøkken. Herudover er der dejligt bryggers / baggang hvor fjernvarmeinst. findes. - Et virkelig skønt og smukt indrettet stueplan.

1. sal er indrettet med dejligt soveværelse, to gode værelser og et dejligt badeværelse m. bruseniche. Heroppe er der flotte massive bøgeparketgulve overalt, og alt i perfekt stand.

Den smukke spindeltrappe fører dig til tagetagen, som ikke er indeholdt i boligarealet, men hvor der bl.a.er indrettet et hyggeligt og charmerende "værelse", ideelt for teenageren i huset og et pulter / opbevaringsrum. - En etage, som følger den røde tråd gennem boligen og indrettet helt i boligstandard.

Her er muret garage, en god og bred indkørsel med plads til firmabilen, campingvognen etc. og en lukket ugeneret have.

Du kommer til at bo med få min. gåafstand til skole, daginst., sportsfac. m. boldbaner, idrætshal og tennisbaner etc., 2. min. cykelafstand fra dagligvareindkøb i brugsen, bager-/og slagtermester. Hvis du jobber i Svendborg eller udenfor kommunen har du kun 7-8 min. kørsel til motorvejen.

EN SKØN OG HELT IGENNEM INDFLYTNINGSKLAR BOLIG I ET TRYGT LANDSBYMILJØ, SOM HAR DET HELE..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.