Egemosevej 46, 5882 Vejstrup

EJENDOM I NATURSKØNNE OMGIVELSER I POPULÆRT LANDSBYMILJØ

I den aktive landsby Vejstrup finder du denne velindrettede ejendom på 128 etagemeter i rolige omgivelser. Her er bl.a. flot nyt køkken fra 2019, super kælder i boligkvalitet istandsat i 2013 med stort og flot badeværelse og 2 gode rum/"værelser" (ej. bolig-m2), Ejendommen fremtræder generelt i flot indflytningsklar stand, hvor også en del vinduer i ejendommen er skiftet, dog mangler sidste. Fra soveværelset på 1. sal er der skøn udsigt over åbne marker at vågne op til.

Vi er beliggende i Vejstrup, som er et lille aktivt lokalsamfund, hvor forsamlingshuset er omdrejningspunkt for mange gode lokale aktiviteter. Fra ejendommen er der kort afstand til flere skoler samt indkøb, idrætsforening mv. i Skårup, ligesom der ikke er langt til de berømte Oure-skoler med efterskole, kostgymnasium og højskole. Her er blot 10 min. kørsel til Svendborg og gode busforbindelser mod Nyborg og Svendborg fra landevejen.

Indretningen er som følger:
Entre med trapper til kælder og 1. sal. Fra entreen er der adgang til flot stort køkken fra 2019 og videre forbindelse til hyggelig stue. På 1. sal er der repos, 2 gode værelser og toilet. I den flot istandsatte kælder finder vi stort skønt badeværelse, 2 store rum/"værelser", hvor pilleovnen fra 2019 er placeret og giver en god varme. Fra kælder er der separat udgang. På den flotte store terrasse kan solen nydes fra morgenstunden og langt op ad dagen. I forlængelse af indkørslen er der en god garage og brændeskur med masser af plads. Haven er skønt anlagt med hyggelige lækroge, bede, buske og træer.
På taget er der solpaneler, som giver et godt "tilskud" til det varme vand.

En rigtig fin "begynder-bolig" eller til den lille familie, hvor kælderen giver nogle rigtigt gode ekstra kvadratmeter i høj kvalitet. Med udskiftning af de sidste vinduer og en gang udvendig maling vil denne ejendommen fremtræde i super fin stand.

KONTAKT OS FOR EN FREMVISNING ALLEREDE I DAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.