Flagspættevej 3, 5700 Svendborg

RIGTIG PÆN OG VELDISPONERET 1 PLANS VILLA I LUKKET VÆNGE, NÆR ALT OG MED MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE

I et lukket vænge, er denne yderst regulære og særdeles velholdte 1 plans villa, attraktivt beliggende med gåafstand til alle dagligdagens fornødenheder, så skole, vuggestue og børnehave, idrætsfac., lystbådehavn, dagligvareindkøb og den lokale bagermester er indenfor få min. gåafstand. Her er mulighed for hurtigt at disponere og gøre ejendommen klar til indflytning.

Planløsningen er rigtig god og nærmest uden spildplads indeholdende; stort køkkenalrum med flotte parketgulve og dobbeltdøre til den ca. 30. m2 store opholdsstue, som har udgang til terrasse og haveanlæg. Herudover er der rummeligt bryggers med naturgasinst., skøn fordelergang med adgang til stort soveværelse med egen adgang til dejligt badeværelse med bruseniche, og børneværelse. - Herudover er der entre / vindfang med adgang til pænt badeværelse med bruseniche og et pænt børneværelse - Alle værelser er med massive bøgeparketgulve.

Her er endvidere en 40 m2 stor muret garage / værkstedsbygning, carport, drivhus og en velanlagt have, hvor du altid kan finde solens stråler på en af terrasserne.

Du kommer til at bo på et lukket vænge, hvor ungerne leger på vejen og hvor der er kort gåafstand til Kim & Lene i SPAR, 2 min. cykelafstand til Øens populære bagermester, skole, børnehave og vuggestue, velfungerende idrætsforening, lystbådehavnen, den hyggelige Mejerihavnen og så få min. kørsel til kommunens bedste badestrand i Smørmosen, skovene og naturreservatet ved Revet.

EN YDERST REGULÆR EJENDOM MED EN SUPER GOD PLANLØSNING

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.