Søndervej 20, Thurø, 5700 Svendborg

FLOT EURODAN KVALITETS VILLA, OPFØRT I 2020 MIDT I THURØ BY OG SÅ MED PRAGTFULD UDSIGT OVER ÅBNE MARKER

Med få minutters gang til skole, vuggestue og børnehave, sportsfac. lystbådehavn, dagligvareindkøb og vores populære bagermester, er denne skønne villa beliggende tæt på alle dagligdages fornødenheder, så fritiden kan tilbringes i liggestolen og ikke på, at hente og bringe.

Planløsningen siger 3 rigtig gode børneværelser, dejligt badeværelse m. bruseniche og funktionelt bryggers med udgang til den skønne dobbeltgarage, som har udgang til det store terrasseområde. Dertil kommer det pragtfulde store køkken / alrum / opholdsstue område, overalt med lydisolerende lofter, flotte parketgulve og flere terrasseudgange til den skønne sydvestvendte fliseterrasse. Endvidere er der forældresoveværelset med adg. til eget badeværelse m. bruseniche.

Her er den skønne dobbeltgarage naturligvis med elporte, som er en integreret del af ejendommen, og hvor du kan køre i tørvejr og gå direkte ind i boligen.

Haven er nyanlagt, trampolinen er nedgravet, så alt er forberedt for børnefamilien, som flytter ind og nyder livet i en nærmest vedligeholdelsesfri og energivenlig ejendom, så fritiden kan nydes på terrassen, mens ungerne leger.

Du kommer til at bo i et mindre lokalsamfund med et helt fantastisk nærmiljø og hvor alt ligger lige om hjørnet. Her er kun 5 min. cykelafstand til den populære badestrand i Smørmosen, skovene og naturreservatet ved revet. Centrum af Svendborg som bugner af kulturelle tilbud "kræver" blot en 15 min. lang cykeltur i smukkeste omgivelser langs vandet hele vejen ind til byen, og jobber du i Odense er du fremme efter 35 min.

EN SKØN OG INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM I SMØRHULLET AF ET PRAGTFULDT NÆRMILJØ

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.