Tuborgvænge 3, Thurø, 5700 Svendborg

SKØN FAMILIEVILLA PÅ LUKKET VEJ, MED KORT GÅAFSTAND TIL ALT - HER ER 4 BØRNEVÆRELSER, TAGET ER SKIFTET I 2018 OG DER ER BYGGET TIL I 2000 ETC.

Midt på vores skønne Ø, er denne helt igennem indflytningsklare villa stille og roligt beliggende på et lukket vænge med kort gåafstand til dagligvareindkøb, vores populære bagermester og den hyggelige Mejerihavnen, hvor den friske fisk kan købes fra båden. Der er få min. cykelafstand til skole, fritidsaktiviteter, lystbådehavnen mv. - Ja alt ligger lige rundt om hjørnet.

Ejendommen er løbende renoveret / forbedret bl.a. med en ca. 30 m2 tilbygning opført i 2000, hvor en ny stue så dagens lys, i 2007 blev den gamle carport erstattet med en dejlig 50 m2 stor muret garage og i 2018 er taget skiftet, ligesom der blev efterisoleret etc. etc.

Planløsningen siger rigtig pænt bryggers / dagligdagsindgang, dejligt køkken / alrum med udgang til terrasse, hvor solen skinner hele dagen. Der er åben forbindelse til stort aktivitetsrum (den opr. stue) med brændeovn og den nye tilbygning, som huser opholdsstuen med dobbelte terrassedøre til terrasseområdet. Her er desuden stort teenageværelse, soveværelse med adg. til retro badeværelse med karbad og bruseniche. I entreen er der skabsvæg og adg. til toiletrum,, som skal opdateres. Endvidere er der børneafdeling med badeværelse, og 3 gode værelser.

Herudover har vi den store murede garage / værksted fra 2007, gode parkeringsarealer foran ejendommen og en dejlig velanlagt have med terrassearealer, så du altid kan finde en plads i solen.

Du kommer til at bo med kort gåafstand til alle dagligdagens fornødenheder, kort cykelafstand til øens populære badestrand i Smørmosen, skov og, naturreservatet ved Revet, ligesom vandet er indenfor få hundrede meter uanset hvor du befinder dig på øen.

EN SKØN OG VELBELIGGENDE FAMILIEVILLA, I SÆRDELES POPULÆRT BOSÆTNINGSOMRÅDE - SÆLGES MED OVT. VED ÅRSSKIFTET

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.