Løgeskov 84, 5771 Stenstrup

LANDEJENDOM PÅ EN PRAGTFULD 14.153 M2 STOR KUPERET GRUND, HVOR SKOVEN ER NÆRMESTE NABO

For enden af en 100 m lang markvej med 3 ejendomme, er denne landejendom særdeles smukt beliggende, med skoven helt op til markerne, som omgiver den pragtfulde kuperede grund. Her er mulighed for heste-/dyrehold i den 110 m2 store hal, med hestebokse etc. Du kommer til at bo i pagt med naturen, hvor rådyr, fasaner og harer er daglige gæster udenfor ruderne. Her er 4 km til skole - og skolebus for enden af vejen - børnehave, fritidsaktiviteter - fodbold, idrætshal og tennisbaner, dagligvareindkøb, bager og slagtermester mv. i Stenstrup. Her er også kun 4 km til populær friskole i Krarup.

Boligen fremtræder indflytningsklar, men der kunne også være dem, som ville bygge nyt på denne så pragtfulde grund, hvor du nærmest kun betaler for grunden. Her er mulighed for en hurtig overtagelse.

Planløsningen siger, rummelig dagligdagsindgang, hvor der er direkte adg, til sidebygning m. værkstedsmulighed, nedgang til kælder, adg. til badeværelse, og indg. til køkken / alrum m. udgang til syd-vestvendt træterrasse, Her er endvidere adg. til stuen, lille mellemgang med adg. til værelse og trappe til 1. sal. - Her er afhøvlede plankegulve i stueeplan.

1. sal indeholder stor møblerbar repos, meget stort gavlsoveværelse og et rummeligt børneværelse m. hems. - Her er malede trægulve i det store værelse og trægulve (klikgulv) på repos og i det mindre værelse.

I kælderen er der vaskefaciliteter og gode depotforhold.

Sidebygningen på 34 m2 er reg. som udhus, men anvendes som beboelse og rummer ud over badeværelset, der har gulvvarme, også bryggerset samt træpillefyr og gode værksteds-/ og udhusforhold.

Den 110 m2 store stålhal med støbt gulv har mange anvendelsesmuligheder, og p.t. er der indrettet to hestebokse og en løsdriftsboks m. udgang til marken.

Her er en hyggelig gammel have med mange gamle frugttræer og så den smukt kuperede mark, som går helt op til boligen, så hesten eller dyrene kan iagttages fra terrassen. På toppen af grunden er der et pragtfuldt kik over landskabet og skoven, som støder helt op til marken, men hvor der er adgang til gå- og løbe ture i den smukke natur. Her er ligeledes mulighed for rideture i skoven på den anden side af Tangevej.

Ejendommen er beliggende nær Egeskov og Svanninge Bakker, og på 10 min. er du på motorvejen eller i Ringe, på 20 min. i Faaborg eller Svendborg og 25 min. hvis du jobber i Odense.

HER ER RIGTIG MANGE MULIGHEDER FOR DIG SOM VIL BO I PAGT MED NATUREN

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.