Holmskov Strand 12, 5874 Hesselager

SJÆLDEN UDBUDT LILLE PERLE PÅ FØRSTE PARKET OG FRIT UDSYN OVER VANDET MOD LANGELAND

I en mindre og meget hyggelig udstykning fra de glade 60´ere, ligger dette skønne fritidshus med aller smukkeste udsigt over vandet mod Langeland. Det er her familien kan slappe af i weekender og ferierne, hvor batterierne lades op og den stressede arbejdsdag forsvinder, som dug for solen, når du ankommer. Det er ren balsam for sjælen, for her er kun natur og vand så langt øjet rækker.

Fritidshuset er et ældre og meget hyggeligt fritidshus i god teknisk stand, hvor planløsningen siger hyggelig stue med pragtfuld udsigt og udgang til solvendt udsigtsterrasse. Her er et dejligt badeværelse m. bruseniche, funktionelt køkken, hyggeligt soveværelse og en mellemgang med sovepladser samt et soveværelse i sidebygningen, hvor der også er udgang til haven. - Det er et rigtig fritidshus, med en sjælden god beliggenhed på 1. parket.

Her er carport, udhus og en 2.319 m2 stor grund, der går helt ned til vandkanten, hvor der er sandstrand, dejligt friskt bade-/ og fiskevand. Det er her jollen eller kajakken sættes i vandet og livet leves hele sommeren. Lige op til udstykningen er områdets skønne badebro til fri afbenyttelse.

Din fritid kan nydes ca. 20 min. kørsel fra Svendborg og dette også ca. 20 min. kørsel fra Nyborg.

DENNE SJÆLDNE BELIGGENHED AFHOLDER VI ÅBENT HUS PÅ SØNDAG D. 26. SEPT. MELLEM 13:00 OG 15:00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.