Skårup Vesterløkke 13, 5881 Skårup Fyn

FLOT RENOVERET, SUPER GOD PLANLØSNING, GÆSTETOILET OG BADEVÆRELSE - ET SMUKT HJEM DU BØR SE!!

På en blind, stille vej først i Skårup, er denne skønne 1 plans villa beliggende, hvor du både får en gennemrenoveret villa med en ekstrem god planløsning, som gør at boligen virker meget større end de 115 m2 bolig. Her er lyst og venligt, flotte massive egeparketgulve fra Junkers overalt og et dejligt lysindfald, både gæstetoilet og badeværelse etc. - En skøn retrætebolig eller for det unge par, som stifter familie for første gang.

Planløsningen siger to rummelige soveværelser, gæste-/børneværelse, rummelig stue, dejligt køkken / alrum med udgang til terrasse, pænt badeværelse m. bruseninche og gæstetoilet med vaskefac. - Her er rigtig pænt og med en gennemgående stil hele vejen rundt i boligen.

Herudover er der en muret garage, hvor fjernvarmeinstallationen er placeret og en skøn velanlagt have med drivhus og træterrasse hvortil der er adgang fra alrum og soveværelse. - Et dejligt velanlagt og solorienteret haveanlæg.

Taget er skiftet i år 2021 (tagplader fra 2013), hvor der også er efterisoleret i tagrum og under gulve, så der er minimale fyringsudgifter i vente for den nye ejer.

Du kommer til at bo på en stille og rolig vej med få min. gåafstand til dagligvareindkøb, få min cykelafstand fra skolen, kultur og idrætscenter, hvor der er boldbaner, tennisbaner og idrætshal, foruden motionscenter mv. Her er kun 10 min kørsel til vandet ved Skårupøre, Svendborg og starten på motorvejen, hvis du jobber udenfor kommunen.

EN SKØN BOLIG, SOM ER IDEEL FOR SÅVEL DET UNGE PAR EL. RETRÆTEBOLIGEN FOR DET MODNE PUBLIKUM, HVOR UNGERNE HAR FORLADT REDEN.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.