Ellen Marsvins Alle 6, Thurø, 5700 Svendborg

INDFLYTNINGSKLAR FUNKISVILLA I POPULÆRT KVARTER - 3 SOVEVÆRELSER, BADEVÆRELSE OG GÆSTETOILET

Helt igennem indflytningsklar 1- plans villa som er velbeliggende i populært kvarter med sol-vendte terrasseområder og en bolig med flotte egeparketgulve i stuen, massive bøgeparketgulve i de 3 soveværelser etc. Du kommer til at bo med kort gåafstand til dagligvareindkøb og Mejerihavnen, hvor den friske fisk i perioder kan købes fra båden. Du har få min. cykelafstand til skolen, daginst. idrætshal og boldbaner mv. - Alle dagligdagens fornødenheder ligger nærmest lige rundt om hjørnet.

Planløsningen siger dejlig rummelig opholdsstue med udgang til overdækket terrasse og den meget smukt anlagte have. Her er funktionelt køkken, bryggers / baggang med naturgasfyr, fordelergang med vindfang, adg. til 3 soveværelser m. skabe, badeværelse med bruseniche, gæstetoilet. - Alt fremtræder i indflytningsklar stand.

Her er muret garage og stort integreret værksteds-/depotrum, en meget smuk og velanlagt have med flere terrasseområder i den syd -/ og vest vendte have.

Du kommer til at bo nær alle dagligdagens fornødenheder, men har også sydfyns bedste badestrand i Smørmosen, Thurø skove og naturreservatet på Revet indenfor kort cykelafstand. Cykelstien langs med vandet og helt ind til Svendborg havn / Centrum, starter ved Mejerihavnen 2. min. cykelafstand fra ejendommen.

EN SKØN EJENDOM MED EN RIGTIG GOD BELIGGENHED!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.