Kystvej 23, Vindeby, 5700 Svendborg

307 ETAGEMETER, PANORAMAUDSIGT OVER SVENDBORG SUND OG BY, FÆLLESAREAL VED VANDET OG MEGET MERE!!

Højt hævet med en helt fantastisk udsigt over sundet, og Svendborg by på den anden side, er denne smukke ejendom stille og roligt beliggende, hvor fællesarealet ved vandet, skov, lystbådehavnen, badestrand, bager, slagter etc. ligger indenfor 3 min. gåafstand. Du vil givet renovere en del, men du kan også flytte ind når du har malet i dine farver, og nyde udsigten, som er overdådig fra både stue og 1. sals plan. Du vil bla. opleve samme flotte parketgulve i hele stueplan og på 1. sal, som blev nyopført i '84, er der flotte plankegulve overalt. - Her er ideelle rammer for en kanon familiebolig, tæt på alle dagligdagens fornødenheder.

I stueplan er der smukke højloftede stuer med den skønneste udsigt til sundet, hvor der er udgang til ugeneret gårdhavemilje med overdækket terrasse. Her er funktionelt køkken, hvor udsigten også er overdådig, soveværelse m. adg. til badeværelse og entre / fordelergang m. nedg. til kælder og dejlig trappe til 1. sal.

1. sal kom til i 1984 og er indrettet med en ca. 40 m2 stor og pragtfuld stue / arbejdsrum, hvor der er smukkeste udsigt over sundet og Svendborg by, udgang til terrasse, to soveværelser og et rummeligt toilet, med god plads til badet. En helt igennem skøn 1. sal, hvor der nemt kunne indrettes yderligere værelser, hvis behovet er der.

Den ærlige kælder er bl.a. indrettet med stort "teenageværelse" m. sundudsigt, sauna, værksteds-/ viktualie-/ og depotrum mv. - Her er mange anvendelsesmuligheder.

Her er endvidere muret garage på Kystved og fra indkørslen på Bregningevej bag ejendommen, er der "carport", udhus, nyttehave og drivhus samt adgang til lukket gårdhavemiljø.

Du kommer til at bo på solsiden af Svendborg, hvor du kan sidde i aftensolen og indtage aftensmaden, mens du følger med i trafikken på sundet - Ø-færgerne, veteranfærgen Helge, lystsejlerne mfl.. Fællesarealet ved vandet er et fristed for badning, krabbefiskeri eller stedet hvor kajakken sættes i vandet etc. For enden af vejen ca. 100 m fra ejendommen, er du i skoven og i den anden ende af vejen henter du søndagsmorgenkrydderen hos Vindbybageren. Der er 2 min. cykelafstand til dagligvareindkøb, og matriklen, hvor skolen, idrætsanlæg med boldbaner, idrætshal og tennisanlæg i "verdensklasse", er placeret, så alt ligger lige rundt om hjørnet.
Jobber du udenfor kommunen er du på motorvejen 5 min. efter du har forladt indkørslen.

EN SÆRDELES VELBELIGGENDE EJENDOM FOR FAMILIEN, SOM VIL BO I SKØNNE OMGIVELSER, TÆT PÅ ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.