Egensevej 14, 5700 Svendborg

TOTALRENOVERET EJENDOM I HØJE BØGE KVARTERET, HVOR GOD STIL OG KVALITET ER KENDETEGNENDE HELE VEJEN RUNDT. - HER ER BLA. 4 SOVEVÆRELSER, 2 BADEVÆRELSER, GÆSTETOILET ETC.

Med kun 5 min. gang til gågadenettet er denne smukke ejendom attraktivt beliggende. Ejendommen har siden 2019 undergået en forvandling, idet ALT er skiftet eller renoveret, så alt fremstår med en rød tråd og sikker stil hele vejen rundt. Her er højt til loftet, de gamle høje paneler og døre er velbevaret, hvor det smukke nye køkken med de store smukke gulvklinker og blanke murstensvægge pryder rummet. Her er smukt og her er lækkert i denne skønne ejendom tæt på Centrum og alle dagligdagens fornødenheder, lige rundt om hjørnet.

Blot til info er der nyt centralvarmesystem m. udgift til fjernvarme på under kr 12.000 p.a., helt ny elinstallation, ny vandinstallation m. BWT blødgøringsanlæg, to nye badeværelser, nyt gæstetoilet, nyt køkken, nye træ / alu vinduer-døre - Alt er rørt, ingen hovsa løsninger og en lækker stil hele vejen igennem boligen.

Stueplan siger lækkert køkken med gulvvarme i de store smukke gulvklinker. Åben forbindelse til alrum, hvor den smukke væghængte brændeovn er placeret mellem rummene, hyggelig opholdsstue, master-bedroom med adg. til dejligt stort badeværelse m. væghængt toilet og stor bruseniche. Endvidere er der entre med adgang til fornemt gæstetoilet og så den store skønne baggang / bryggersrum, hvor den flotte gamle trappe fører dig på 1. sal og hvor der også er udgang til gårdhavemiljø. - Her er flotte klinkegulve i køkken, badeværelse og bryggers samt flotte gamle afhøvlede plankegulve i alle opholdsrum.

På 1. sal er der 3 store soveværelser, hvor hvert værelse er dele venligt og alle med min. to vinduer. Her er også et dejligt badeværelse m. bruseniche og samme smukke væghængte toilet heroppe. Overalt på 1. sal er der de gamle afhøvlede plankegulve, højt til loftet og synlige afslebne hanebånd.

Ude er der nogle endnu uafsluttede projekter / bygninger, hvor den store gamle værkstedsbygning har mange anvendelsesmuligheder for køber. Her kan et dejligt værksted /teenage-/ gæsteafdeling indrettes etc. dobbelt carport og bagvedliggende udhus er forberedt på den dejligt store indkørsel fra Nannasvej. Og så er den skønne have, med det store smukke bøgetræ, flotte højbede, anlagt med flere terrasse områder.

Du kommer til at bo centralt med få min. gang til gågadenettet og hvor børnefamilien kommer til at bo tæt på daginst. / skole / idrætsmekkaet omkring SG-Centret med idrætshaller, badeland, tennis og boldbaner, ligesom højere uddannelsesinstitutioner ligger med få min. cykelafstand - Du kommer tæt på alle dagligdagens fornødenheder og skal du jobbe udenfor byen er du på motorvejen 2 min. efter du har forladt indkørslen.

SJÆLDEN SMUK OG GENNEMFØRT RENOVERING, HVOR ALT "SPILLER" OG HVOR DU BARE SKAL FLYTTE IND!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.