Åvangen 27, Kirkeby, 5771 Stenstrup

INDFLYTNINGSKLAR VILLA I ATTRAKTIVE KIRKEBY, HVOR DER ER EN SMUK UDSIGT OVER MARKERNE

Ca 10 min kørsel fra Svendborg er denne helt igennem indflytningsklare ejendom attraktivt beliggende i Kirkeby, der med sit gode nærmiljø, skole, daginst., idrætsforening og købmand, er et populært sted at bosætte sig. Det smukke kik over markerne har givet mange naturoplevelser, når rådyr, harer og fasaner uforstyrret har boltret sig, lige udenfor vinduerne.

Planløsningen siger rummelig vinkelopholdsstue, med brændeovn, gulvvarme i opholds-delen og udg. til balkon. Her er stort spisekøkken med trappe til 1. sal, udgang til havestuen, hvor det gode kik over markerne findes. Endvidere er der entre og pænt badeværelse m. bruseniche.

På 1. sal er der indrettet to gode børneværelser, stort soveværelse m. udgang til balkon og et toilet.

Den gode kælder indeholder stort teenageværelse (godkendt til bolig), vaske-/ og viktualierum samt integreret garage i kælderdel. - Ejendommen opvarmes med luft til vand varmepumpe.

Herudover er der den store havestue, som forlænger sommeren og har det smukke kik over markerne samt udgang til ugeneret terrasseområde. Her er et dejligt isoleret værksted med brændeovn og et lysindfald, som også gør det ideelt, at anvende som atelier.

Udover at bo i en landsby med et fantastisk nærmiljø, så får du kun få min. gang til daginst., skole, sportsfac. med idrætshal og boldbaner. Du er 5 min. cykelafstand fra Stenstrup Syd, hvor du kan stige på toget mod Svendborg el. Odense og der er mindre end 5 min. kørsel til motorvejen, hvis du jobber i Svendborg eller udenfor kommunen!!

BOOK TID TIL AT SE DENNE INDFLYTNGSKLARE EJENDOM ALLEREDE I MORGEN!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.