Gammel Færgevej 9, Thurø, 5700 Svendborg

HELT IGENNEM INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM FØRST PÅ THURØ

Først på vores skønne Ø er denne gennemrenoverede ejendom beliggende et "stenkast" fra vandet og i rolige omgivelser. Vinduer, køkken, badeværelset og bryggers er skiftet de seneste år og næsten alt har mere eller mindre fået sig en tur, så ejendommen fremtræder i perfekt indflytningsklar stand. Her er kun få min. gang til skolen, sportsfac. og ca 5 min på cyklen, for at nå Øens bedste bager og dagligvareindkøb i Spar.

Planløsningen siger dejligt spisekøkken (2018) med mulighed for at åbne til stuen, dejligt stor bryggers / baggang, en rummelig opholdsstue med klikgulv, brændeovn og udg. til syd-/vestvendt terrasse. Her er soveværelse, to gode værelser og et dejligt stort badeværelse, som er lavet helt fra bunden i 2011. Desuden depotrum med Milton naturgasfyr. - Her er virkelig pænt overalt og foruden at vinduer er skiftet, så er isoleringen optimeret til 300 mm.

Der er endvidere en muret integreret garage og en dejlig have.

Ca. 150 m fra ejendommen er der mulighed for at få en plads til båden. Stisystemet langs vandet, hvor du bla. passerer Snævringen bådelaug og den lille hyggelige strand, Mejerihavnen, hvor den friske fisk landes, er en skøn tur i smukke omgivelser. Du er også hurtigt på stisystemet den anden vej ind mod Svendborg C, hvor cykelturen tager ca. 15 min. langs med vandet hele vejen ind til byen.

EN RIGTIG DEJLIG OG HELT IGENNEM INDFLYTNINGSKLAR BOLIG, SOM VIL VÆRE IDEEL FOR DEN UNGE FAMILIE, SOM STARTER OP ELLER OGSÅ SENIORERNE DER FLYTTER FRA DET STORE HUS.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.