Kukkervænget 4, Thurø, 5700 Svendborg

128 M2 BOLIG + 45 M2 GOD KÆLDER OG "ØENS BEDSTE FÆLLESAREAL VED VANDET - NYT TAG 2021, TRÆ / ALU VINDUER ETC.

Med sine 173 etagemeter og andel i et af øens bedste fællesarealer ved vandet, hvor båden kan ligge fortøjret, ungerne kan fiske krabber og der kan bades 100 m fra sit hjem, er denne skønne villa attraktivt beliggende. Taget er skiftet i 2021, der er efterisoleret, næsten alle vinduer og døre er skiftet til træ / alu, så det er bare malerpenslen, som skal i sving inden indflytning.

Planløsningen siger pænt køkken med lille spiseplads og adgang til viktualierum, dejlig og rummelig stue med brændeovn, flotte parketgulve og udgang til sydvestvendt terrasse. Her er rummelig entre med nedgang til kælder, adgang til gæstetoilet, soveværelse med adg. til badeværelse og børneværelse.

Den rigtig gode kælder er indrettet som teenageafdeling med stue og soveværelse samt "egen entre" og indgang...

Her er carport og udhus med indkørsel fra Kukkervænget, men der er også indkørsel fra Grønnevej, som er med gode parkeringsforhold. Haven er "nemt" anlagt, hvor en robotplæneklipper nærmest kan klare havearbejdet.

Ca. 100 m fra ejendommen ligger det skønne fællesareal, hvor der er plads til båden og kajakken. Her er bord/bænkesæt og grill, så det er et yndet sted at nyde kaffen eller aftensmaden efter en dukkert i det friske vand.

Skole, idrætsfaciliteter og søndagsmorgenkrydderen hos kommunens ubetinget bedste bager, ligger indenfor 5 min. cykelafstand. Dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar koster yderligere 2 min. på cyklen. Og 2 min. gang fra hjemmet, starter den smukkeste gangsti langs vandet, fra Røgeriet og til øens sejlklub, hvor du undervejs passerer træskibsværfter og et utal af bådebroer, i allersmukkeste omgivelser.

THURØ ER ET POPULÆRT STED AT BO PGA. SIN SMUKKE NATUR TÆT PÅ VANDET OG SÅ KAN DINE UNGER IKKE FÅ ET BEDRE STED AT VOKSE OP!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.