Nørrebro 194, 5900 Rudkøbing

DU KOMMER NÆRMEST TIL AT BO INDE I "SKOVEN", HVOR ALT LIGGER LIGE RUNDT OM HJØRNET!!

For enden af en lille grusvej i udkanten af byen, ligger denne næsten indflytningsklare ejendom nærmest "i skoven" på en 925 m2 stor ugeneret grund. Her er nyligt installeret fjernvarme, her er et skønt badeværelse af nyere dato, et ældre badeværelse og et toilet, dobbelt muret garage og meget mere, som skal ses. Du kommer til at bo i naturen, men tæt på alle dagligdages fornødenheder, så du indenfor 5 min. cykelafstand kan være på skolen, i børnehaven, sportsfac. med boldklub og tennisbaner, dagligvareindkøb og stranden. - Alt ligger lige rundt om hjørnet.

Her er rummelig stue med plads til brændeovn og udgang til vestvendt terrasse, åben forbindelse til køkkenet, ældre badeværelse m. bruseniche og dagligdagsindgangen, som også fungerer som bryggers m. den nye fjernvarmeinstallation. Her er trapperum med toilet og opgang til 1. sal, indeholdende møblerbar repos, to store værelser, hvor det ene er gennemgangsvær. I stueplan er der et mega stort soveværelse med walk in closet, udgang til haven og adgang til børneværelse samt det skønne badeværelse m. bruseniche. - Du kan i princippet flytte ind ved kun at male og afslibe gulvene.

Endvidere er der muret sidebygning indeholdende dobbelt garage, en ældre træbygning i mindre god stand (ej reg. på BBR) og en spændende naturhave med terrasseområder på vestsiden af ejendommen m. adg. fra stue og soveværelset. - Her er masser af fugleliv og naturoplevelser i "skoven".

Her er kort afstand til alle dagligdagens gøremål og jobber du udenfor kommunen, så kan du være på vej over Langelandsbroen 2 min, efter du har forladt indkørslen og være på vej mod Svendborg eller Odense.

DU KAN FLYTTE DIREKTE IND MED HELE FAMILIEN OG HUSLEJEN ER MINDRE END PÅ ET KOLLEGIEVÆRELSE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.