Sdr Vornæsvej 35, Tåsinge, 5700 Svendborg

NATUROPLEVELSER I VEJLEN UDENFOR RUDERNE AF DENNE SMUKKE BUNGALOW - SOLVARME / SOLCELLER / LUFT TIL VAND VARMEPUMPE OG MEGET MERE

NATUROPLEVELSER I VEJLEN UDENFOR RUDERNE AF DENNE SMUKKE BUNGALOW - SOLVARME / SOLCELLER / LUFT TIL VAND VARMEPUMPE OG MEGET MERE .

I det pragtfulde naturområde Vejlen og kun 5 min. cykelafstand fra skov og Svendborgsund, er denne skønne bungalow velbeliggende i rolige omgivelser, omgivet af marker og hvor der overalt fra boligen er et smukt kik over markerne, Vejlen og hvor man også aner Ærø i horisonten. Ejendommen er energioptimeret, hvor der både er solvarme og solceller med rigelig produktion til luft til vand varmepumpen samt produktion til at tanke elbilen, hvis en sådan står i garagen. Her er pragtfulde gåture med vovsen eller løbeture i naturen, lige udenfor døren og kun 5 min. kørsel til skole (evt. med skolebussen), sportsfac. og dagligvareindkøb, når dagligdagens fornødenheder skal forrettes.

Stuplan planløsning siger rummeligt køkken / alrum med kik over Vejlen mod syd og hvor man også ser Bregninge kirke tårne sig op i modsat retning. Her er brændeovn, udgang til haven og dobbelte franske døre til opholdsstuen. I stueplan er der desuden baggang med toilet, entre med trappe til 1. sal samt rummeligt soveværelse. - Her er afhøvlede gulve og lidt højere til de smukke lofter.

1. sal indeholder 3 rigtig gode og rummelige værelser alle med nyere kviste. Endvidere et badeværelse m. bruseniche. - Heroppe er der også flotte afhøvlede plankegulve.

Den rigtig gode, opvarmede og ærlige kælder, indeholder to sammenhængende "værelser" (ej godk. til bolig), dejligt badeværelse m. bruseniche, værksteds / viktualie og vaskerum mv. - En rigtig god og højloftet kælder, som har opgang til haven.

Her er endvidere dobbelt garagebygning i bungalow stilen, en muret værksteds-/udhusbygning på 57 m2, drivhus og en 4.316 m2 stor skøn have med flere terrasseområder og mange frugttræer. Jorden har de seneste 35 år været dyrket efter økologiske principper. Overalt er haven omgivet af en smuk bøgehæk.

Du kommer til at bo i en ejendom, som oprindelig er opført af den lokale murermester Nørregård, som villa til ham selv. Senere har nuværende ejere energioptimeret med omtanke, så de i 2021 - med stigende energipriser - kun kom til at betale kr 12.422 til el til både varme og husholdning. Driftsudgifterne er minimale og oveni dette, er der eget rensningsanlæg, som giver besparelser på "vandregningen". Og som ét at få huse, foreligger der radonmåling.

Lundby skole hører under Tåsingeskolen, og har fra 0 - 6. klassetrin. Undervisning for de større klassetrin sker fra Sundhøjafdelingen.

EN SKØN OG INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM, HVOR DER ER MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.