Sømarken 131, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

ÉN AF DE POPULÆRE OG SENIORVENLIGE BOLIGER I OLLERUP

I rolige omgivelser og et lukket vænge uden gennemgående trafik, er denne flotte Ole Foged bolig beliggende med kort gåafstand til Dagli'Brugsen mv. Her er tale om et flot kvalitetsbyggeri.

Planløsningen giver plads til både hovedindgang og bryggersindgang, et dejligt spisekøkken, en pragtfuld opholdsstue med udgang til terrasse, rummeligt soveværelse, gæsteværelse og et rummeligt badeværelse med bruseniche.

Boligen er handicapvenlig, der er flotte klinke-/og parketgulve med gulvvarme overalt. Boligen kan overtages hurtigt.

Der er foruden carport et smukt opført udhus, flisebelagt terrasse og en dejlig have.

En velholdt og indflytningsklar bolig beliggende i et naturskønt område med gode stisystemer. Få min. gang til Ollerup Sø, Dagli'Brugsen og flere institutioner. Gymnastikhøjskolen, musikefterskolen og den fri lærerskole i Ollerup er kendt af mange, men byen rummer meget mere. Beboerne i området har et stærkt sammenhold, og står blandt andet bag et aktivt forsamlingshus. Fra boligen er blot 3 km til Vester Skerninge, 6 km til Svendborgmotorvejen og 7 km til Svendborg.

HER ER TALE OM EN SÆRDELES FLOT SENIORBOLIG OG I EN FORENING MED ORDNEDE FORHOLD OG ET GODT SAMMENHOLD - EN BOLIG DER SKAL OPLEVES

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.