Sangdrosselvej 18, Tåsinge, 5700 Svendborg

INDFLYTNINGSKLAR, LYST OG VENLIGT BJÆLKEHUS, HVOR ENERGIMÆRKET FRA 2017 ER FORBEDRET - MULIGHED FOR FLEXBOLIG

Charmerende og helt igennem lys og venlig bolig, som er beliggende i et roligt vænge med kort gåafstand til Dagligbrugsen i Landet, kort cykelafstand til skole og idrætsfac. Boligen er pænt renoveret og fremstår i indflytningsklar stand med dejligt lysindfald på de flotte afslebne trægulve etc. Ejendommen har varmepumpe, naturgasfyr og brændeovn, hvor sælger kan dokumentere forbrug på under kr. 9.000 p.a. incl. forbrugsstrøm!!

Den åbne planløsning siger dejligt lys og venlig opholdsstue med åben forbindelse til køkkenet, udgang til morgen og eftermiddagsterrasse. Her er brændeovn og flotte afslebne plankegulve. Her er to soveværelser og et aktivitets / hyggerum med dobbelt terrassedør til aftensolen i haven - Dette rum kunne nemt blive soveværelse no. 3. Herudover er der badeværelse m. bruseniche og bryggers / baggang m. naturgasfyr og vaskefacilitet. - En helt igennem indflytningsklar bolig.

Herudover er der garage og udhus opført i samme stil som boligen samt en overkommelig have.

Du kommer til at bo i et rolig vænge med små 10 min. kørsel til Svendborg by, gåafstand til dagligvareindkøb og kort cykelafstand til skole, idrætsfac. mv.

EN EJENDOM SOM ER IDEEL FOR BÅDE DEN ENLIGE, DET UNGE PAR SOM FLYTTER HJEMMEFRA OG SENIORBOLIGEN, HVOR HUSET MED TRAPPER ER BLEVET FOR KRÆVENDE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.