Sanddalsvej 1, 5700 Svendborg

VELDISPONERET MURERMESTERVILLA, SOM ER GENNEMRENOVERET FRA KÆLDER TIL KVIST

Særdeles indbydende og veldisponeret familievilla, hvor alt fremtræder i perfekt indflytningsklar stand, bla. med 4 soveværelser, sovehems, 2 badeværelser, solvarme, etc. etc. Du kommer til at bo med kort gå-afstand til Christiansmindeskoven, byens badestrand, Stjernens boldbaner, skole, daginst. og dagligvareindkøb mv.

Stueplan er renoveret og der er nedtaget vægge, så det dejligt store køkken / alrum er kommet til verden. Her er skabt husets centerrum med et dejligt køkken, udgang til haven og åben forbindelse til rummelig opholdsstue med brændeovn, hvor et extra værelse kunne etableres, hvis behovet var tilstede. - Overalt er der højt til loftet og flotte gulve. Her er entre med trappe til 1. sal og nedgang til kælderen samt centralstøvsuger.

1. sal blev brudt ned og en helt ny etage blev etableret og indrettet med 3 store soveværelser, et dejligt rummeligt badeværelse m. kvist og fra fordelergangen er der hemsetrappe til sove-/opholdshems, hvorfra der er adg. til stort pulterrum. - På hele etagen er der flotte plankegulve.

Den rigtig gode kælder indeholder stort "teenageværelse" (ej reg. som bolig), dejligt badeværelse m. bruseniche, trapperum med opgang til bagsiden af haven, et stort vaskerum og et rummeligt depot -/ fyrrum, hvor pillefyret og solvarmebeholder er placeret. - Det er en rigtig god og funktionelt indrettet kælder med flotte klinkegulve / lofter overalt.

Her er et stort udhus, gode parkeringsforhold, drivhus, højbed og en "nemt" anlagt have m. fliseterrasser.

Du kommer til at bo i en gennemmoderniseret villa, som rummer meget mere end du tror og med alle dagligdagens fornødenheder, beliggende lige rundt om hjørnet.

SÆRDELES INDBYDENDE OG FUNKTIONELT INDRETTET VILLA FOR BØRNEFAMILIEN

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.