Syrenvænget 4, Thurø, 5700 Svendborg

1 PLANS VILLA MED SUPER GOD PLANLØSNING OG EN GOD BELIGGENHED I ET LUKKET VÆNGE - BADEVÆRELSE OG GÆSTETOILET MV.

Du bliver overrasket over hvor meget plads, der er på 119 m2, når du ser denne funktionelle ejendom, som ydermere er beliggende i et lukket vænge, få min. gang fra det skønne område ved Thurø Sejlklub, hvor det oser af miljø. Her er også kun få min. gåafstand til børnehave, det grønne rekreative område i "Mosen", Øens populære bagermester, dagligvareindkøb og skole mv.

Planløsningen siger dejlig stor opholdsstue m. udg. til syd-vest-vendt terrasse, brændeovn og egeparketgulve under tæpperne, stort spisekøkken, stort bryggers / baggang m. naturgasfyr. Herudover er der værelsesafd. med stort soveværelse m. adg. til badeværelse med brusenich. Endvidere to gode børneværelser, entre og gæstetoilet. - Der er bøgeparketgulve i alle værelser.

Her er carport, udhus og en dejlig solorienteret have.

Der er kort gåafstand til området ved sejlklubben, hvor der er smukkeste udsigt over vandet og hvor der oser af miljø. Børnehave, skole, idrætsanlæg, bager og dagligvareindkøb ligger indenfor en radius af 500 m, så alle dagligdagens fornødenheder ligger lige rundt om hjørnet. Der er 10 min, cykelafstand til skov og badestrand i smørmosen, 10 min. kørsel ind til centrum og til starten på motorvejen, hvis du jobber udenfor kommunen.

EN INDFLYTNINGSKLAR BOLIG, HVOR DU BLIVER OVERRASKET OVER, HVOR MEGET PLADS DER ER!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.