Bratenvej 32, Tåsinge, 5700 Svendborg

INDFLYTNINGSKLAR UDSIGTSVILLA MED FLOT TILSTANDSRAPPORT OG LUFT TIL VAND VARMEPUMPE I NOV.22

Helt igennem indflytningsklar villa, som er stille og roligt beliggende i en skøn gammel have, hvor der fra den store terrasse er et fornemt kig over Svendborg Sund og kun har få minutters gang til det skønne fællesareal ved vandet. Endvidere er der kort gå-afstand til dagligvareindkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter.

Planløsningen siger skøn og rummelig stue med åben forbindelse til køkkenet og udgang til den store træterrasse med udsigt over sundet, og Svendborg på den anden side. - I stuen er der flotte egeparketgulve. Her er dejligt funktionelt og nyere køkken, bryggers / baggang med varmepumpe installeret, entre med adgang til gæstetoilet og kontormiljø, hvor det extra værelse nemt reetableres, ligesom endnu et soveværelse kan laves i integreret udhus. Endvidere er der fordelergang med dejligt mange værelser, to soveværelser, badeværelse med karbad og bruseniche. - Overalt i boligen (stuen excl.) er der flotte bøgeparketgulve.

Næsten alle vinduer og døre er skiftet til træ / alu vinduer, taget er et nyere tagpaptag, der er efterisoleret og sælger har i nov. 2022 installeret luft til vand varmepumpe.

Den skønne gamle have er udlagt med græs, her er frugttræer og mange hyggekroge. - Endvidere er der carport og stort udhus, som evt. kunne inddrages i boligdelen.

Fællesarealet ved vandet er en oase i sig selv med bade-/bådebro, hvor skibet kan ligge fortøjret. Her er kajakker til fri afbenyttelse, petanquebane, bordbænkesæt, hvor man bare kan nyde sejlerne og de mange færger, som sejler sine daglige ture. - Her er plads til krabbefiskeri med ungerne, eller et forfriskende hop i bølge blå, når dagens dont er overstået og der skal stresses af, på denne skønne plet ved vandet.

SÆRDELES ATTRAKTIVT BELIGGENDE 1 PLANS VILLA MED KIG TIL SUNDET OG MED ANDEL I PRAGTFULDT FÆLLESAREAL VED VANDET - ENERGIMÆRKE FRA 2015 ER FORBEDRET PÅ MANGE PUNKTER!! - DER KAN FOR RIMELIGE PENGE INDRETTES EXTRA SOVEVÆRELSE I INTEGRERET UDHUS!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.