Højbjergvej 23, Brændeskov, 5700 Svendborg

212 M2 INDFLYTNINGSKLAR BOLIG PÅ EN DOBBELTGRUND MIDT I BRÆNDESKOV "BY"

Med kort gåafstand til fodbold-/og tennisbaner samt golfbane, er denne rummelige og helt igennem indflytningsklare ejendom beliggende på en samlet 3.087 m2 stor dobbeltgrund, som ligger ud til åbne marker, så harer, fasaner, rådyr og et rigt fugleliv er daglige naturoplevelser udenfor ruderne. Her er bla. gravet ud i stuerne og der er gulvvarme, 1. sal er nyindrettet og gavl ved indkørsel bliver lavet af sælger inden overtagelsen!!

Planløsningen siger rummelig bag-/dagligdagsindgang m. adg. til depotrum, dejligt køkken med åben forbindelse til alrum / opholdsstue, hvor der er udgravet / isoleret og gulvvarme. Entre / fordelergang med trappe til 1. sal, adg. til pænt badeværelse med bruseniche, mega stort teenageværelse og et fint børneværelse. - Alt fremtræder i pæn indflytningsklar stand med flotte træ-/ klinkegulve.

1. sal er nyere indrettet med et masterbedroom med adg. til lækkert badeværelse med karbad og bruseniche. Her er to fornuftige børneværelse og en stue / alrum / aktivitetsrum med dejligt lysindfald fra kvisten mod syd og tagvinduerne mod havesiden. Her er også mulighed for yderligere værelse og stadig bevare et stort alrum etc. - Oppe under taget er der virkelig pænt og alt klar til børnefamilien, som vil flytte ind.

Endvidere er der dejligt stort værkstedsrum, hvor også pillefyret er placeret. Her er et ca. 20 m2 stort indbygget depotrum / garage for motorcyklen, ideelt til udvidelse af værksted / depotrum etc.

Den store have grund er udlagt med græs og ud til marken adskilt af en lille bæk. Her er en del gamle frugttræer, legeredskaber og en stor indkørsel, som ud mod vejen entreres via en automatisk låge.

Du kommer til at bo i landlige omgivelser, hvor et rådyr, harer, fasaner etc vil være daglige gæster i haven, her er kort gå-afstand til boldbaner, tennisbaner og golfbane, skolebus lige ved ejendommen, 10 min. kørsel til skolen i Gudbjerg el. Tved, hvor også dagligdagsindkøbene kan foretages, og så får man en indflytningsklar og rummelig bolig med plads til dine, mine og vores børn.

INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM FOR BØRNEFAMILIEN, SOM HAR HANG TIL GOLF, TENNIS EL. BOLDSPIL, SOM ER INDENFOR KORT GÅAFSTAND

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.