Hovedvejen 94, 5771 Stenstrup

INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM UD TIL ÅBNE MARKER OG KORT CYKELAFSTAND TIL ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER OG 2 STATIONER

I udkanten af Svendborg kommune er denne pænt renoverede villa beliggende, omgivet af marker og kun få min. kørsel til dagligvareindkøb i Kværndrup. Ejendommen er ideel for enlig eller det unge par, som flytter fra lejeboligen og vil have sit eget, hvor denne ejendom er en super starterbolig og til en husleje, som er mindre end et kollegieværelse.

Planløsningen siger dejlig lys opholdsstue, hvor gulve er udgravet, isoleret og med gulvvarme. Fra stuen er der adg. til entre og børneværelse og åben forbindelse til dejligt funktionelt køkken, bryggers / baggang med flot trappe til 1. sal, adgang til dejligt badeværelse m. bruseniche og udgang til bagsiden af ejendommen. I sidebygningen er der værksteds-/depot og fyrrum, hvor træpillefyret er placeret.

En dejlig trappe fører dig til 1. sal, som er forholdsvis nyindrettet med stor møblerbar repos, dejligt soveværelse m. kig over markerne og med mulighed for yderligere boligareal i stort uudnyttet loftsrum, som er klar til udvidelse af boligarealet med extra ca. 25 m2.

Her er sidebygning med værkstedsmuligheder og en have ud til åbne marker, som venter på at en ny familie sætter sit eget præg.

Hvis du jobber udenfor kommunen er du 5 min. kørsel fra motorvejen og hurtigt på vej mod jobbet i Odense, Jylland eller København. 3,4 km til Kværndrup Station og 4,6 km til Stenstrup Station.

EN EJENDOM SOM KAN OVERTAGES HURTIGT MED GUNSTIGE OVERTAGELSESVILKÅR OG KØBER DU FOR AT LEJE UD, ER DER HUSLEJEINDTÆGTER FRA DAG ET

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.