Liljevej 4, 5700 Svendborg

ARKITEKTTEGNET VILLA M. PRAGTFULD UDSIGT FRA 131 M2 STOR LEJLIGHED PÅ 1. SAL - STUEPLAN PÅ 209 M2 ER UNDER TOTALRENOVERING

ARKITEKTTEGNET VILLA M. PRAGTFULD UDSIGT FRA 131 M2 STOR LEJLIGHED PÅ 1. SAL - STUEPLAN PÅ 209 M2 ER UNDER TOTALRENOVERING, HVOR ALLE GULVE NYLIGT ER ISOLERET OG VINDUER SKIFTET TIL TRÆ / ALU MV.

Flot, spændende og præsentabel arkitekt-villa, som er beliggende med skoven i "baghaven" og med smukkeste udsigt over vandet mellem Christiansminde og Thurø. Der er pt. indrettet en 131 m2 stor indflytningsklar lejlighed på 1. sal og stueplan er udgravet, isoleret og klar til installering af gulvvarmen overalt.inden støbning med gulvvarme. Udbudsprisen var fastsat efter, at gulvisolering og vinduer IKKE var lavet, men kom og kik, så snakker vi om hvad sælger skal afslutte inden du overtager!! Du kommer til at bo med en pragtfuld udsigt til vandet, kort gå-afstand til byens badestrand og skov i Christiansminde, så smukkere omgivelser finder du ikke så mange steder - og der er kun 5 min. cykelafstand til centrum af Svendborg by.

Stueplan med 209 m2 indeholder 60 m2 godkendt erhverv, som indlemmes i boligarealet, når ombygningen er afsluttet. Hele stueplan er udgravet, der er isoleret og klargjort til, at der trækkes gulvvarmeslanger overalt, forinden støbning af gulve. Her er forberedt til badeværelse, gæstetoilet, stort køkken / alrum, opholdsstue, to soveværelser og et kontor mv.

På 1. sal er den dejlige lejlighed indrettet og der er skønneste udsigt fra alle opholdsrum. Her er nyetableret køkkenrum m. udgang til svalegang, rummelig stue, som også kunne rumme to gode soveværelser, hvis ejendommen kun skal bebos af en familie. Her er to rigtig gode soveværelser, det ene med udgang til svalegangen, et helt nyt og dejligt badeværelse m. bruseniche, walk-inn og pulterrum. - Her er indflytningsklart, flotte parketgulve overalt og en superflot udsigt ned over Thurø-dæmningen og sundet mellem Thurø / Vindebyøre og Christiansminde.

Her var oprindeligt to byggegrunde på samlet 1.660 m2 og udover boligen er der muret garage, carport og en havestue samt en overdækket terrasse.

Her er solvarme og solcellepaneler på det smukke tegltag, hvor du selv kan beslutte om det er luft til vand varmepumpen eller det er et jordvarmeanlæg, som skal være varmekilden der fødes af egne solceller.

Du kommer til at bo i attraktive Christiansminde, hvor skoven og byens badestrand er indenfor få min. gåafstand. Skole, daginst og dagligvareindkøb er mindre end 5 min. kørsel fra ejendommen, hvor du er i centrum af byen efter 10 min. på cyklen og ad den smukkeste sti langs med vandet, hele vejen ind til byen.

PRAGTFULDE OMGIVELSER, RIGTIG MANGE BOLIG M2 TIL DEN PLADSKRÆVENDE FAMILIE OG HVOR PRISEN ER SAT EFTER, AT DU REELT KUN BETALER FOR EN BOLIG PÅ 131 M2, HVOR DU KAN BO, MENS STUEPLAN FÆRDIGGØRES I DIT TEMPO OG PENGEPUNG!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.