Rolf Krakes Vej 49, Thurø, 5700 Svendborg

"GARIBALDI" - ARKITEKTONISK MEGET SMUK EJENDOM MED 180 M2 INDFLYTNINGSKLAR BOLIG OG OVER 70 M2 UUDNYTTET TAGETAGE, SOM ER KLAR TIL INDRETNING!!

En meget smuk og markant ejendom er nu til salg, hvor køber kan flytte direkte ind og hvis man ønsker yderligere bolig m2, kan man indrette 1. sal, uden at dette påvirker den eksisterende bolig. Der er allerede indkøbt tagvinduer etc. til 1. sals ca. 70 m2, som er klar til indretning af ex. 4. værelser, badeværelse etc. og hvor der bliver mulighed for udsigt over vandet., der kun ligger 200 m gang fra ejendommen -

Planløsningen på de allerede 180 m2 indrettede bolig, andrager stort spisekøkken, soveværelse og et godt børneværelse, dejligt nyere badeværelse med bruseniche og en rummelig opholdsstue med brændeovn og plankegulve. Herudover er der entre med trappe til 1. sal og nedgang til god opbevaringskælder, som er "radon-sikret" med solarventi ventilation, samt nyt gulv og vægge malet med diffusionsåben kalkmaling.

Fra køkkenet er der adgang til sidebygningen indeholdende; dejligt badeværelse med karbad og bruseniche, depot og bryggersrum samt trappe til dejligt stort teenageværelse m. fransk altan og udsigt til vandet.

Her er gårdhavemiljø m. udebruser når du har taget en hurtig dukkert ved vandet. Nyanlagt have, carport og udhus af nyere dato, drivhus og nyanlagt træterrasse, så en plads i solen altid kan findes på denne ejendom.

Du kommer til at bo med meget kort gå-afstand til vandet, hvor det skønne stisystem langs vandet, fører dig til sejlklubben og det særegne miljø som hersker der. Kort gå-afstand til idrætshal og boldbaner, hvor også padletennis snart er en realitet. 3 min. cykelafstand fra skolen, daginst., vores populære bagermester og dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar. - Alt ligger lige rundt om hjørnet på denne skønne ejendom, som giver muligheder for den pladskrævende familie, hvor 7 værelser er en mulighed, hvis 1. sal indrettes.

EN SKØN OG MEGET SMUK EJENDOM, SOM KAN BLIVE DIN PÅ ATTRAKTIVE THURØ, HVOR UNGERNE HAR BEDSTE MULIGHEDER FOR EN PRAGTFULD BARNDOM

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.