Søndervej 38, Thurø, 5700 Svendborg

"RING" ER BELIGGENDE MED ET FORNEMT KIK OVER MARKER OG THURØ BUND

I udkanten af Thurø By, men mindre end 500 m fra dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar, øens populære bagermester, børnehave, skole, lystbådehavn og idrætsfac. er denne smukke gamle ejendom "RING" beliggende ud til åbne marker og med et smukt kik over markerne til Thurø Bund og skovene på Grasten. Her skal laves lidt, men man kan vælge at flytte ind og tage de små projekter, når man lyster og så skal facaderne behandles.

Stueplan rummer et hyggeligt køkken / alrum med udgang til den ugenerte gamle have ud til markerne, dobbelte fløjdøre forbinder køkken og den rummelige opholdsstue med brændeovn. Her er den "fine" indgang med adgang til dejligt badeværelse m. bruseniche og så hverdagsindgangen, hvor du træder ind i et aktivitetsrum / atelier etc. med et pragtfuldt lysindfald og hvor trappen går til 1. sal og til sidebygning med bryggersfaciliteter og et stort værksteds-/depotrum. - Overalt i stueplan er der højt til loftet og de gamle plankegulve er bevaret.

1. sal indeholder soveværelse, 3 gode børneværelser og repos med skabsvæg samt toilet, hvor der nemt kan lave bruseniche også. - Heroppe er der plankegulve overalt og et pragtfuldt kik fra alle værelser over marker, Thurø Bund og med skovene på Grasten i baggrunden.

Her er carport, værkstedsrum og en skøn gammel have med mange gamle frugttræer, som ligger ud til åbne marker med et rigt fugleliv, hvor også fasaner, harer og rådyr indimellem er gæster i haven.

Facaderne trænger til maling og der er små opgaver inde, i denne meget spændende og attraktivt beliggende ejendom ud til åbne marker, med et smukt kik, som ikke er mange forundt.

Du kommer til at bo med få min. gåafstand til dagligvareindkøb, 2 min. cykelafstand fra søndagsmorgenkrydderen hos Øens bedste bager. 5-8 min. på cyklen og du er ved den populære badestrand i Smørmosen og Thurø skove, og naturreservatet på Revet, som kronen på værket. Thurø har rigtig meget at tilbyde børnefamilierne, som får ideelle rammer for en god opvækst.

EN SMUK OG VELBELIGGENDE EJENDOM I UDKANTEN AF THURØ BY

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.