Blåbærvænget 20, Thurø, 5700 Svendborg

JORDVARME / MALERISK UDSIGT OVER VANDET/ 202 M2 INDFLYTNINGSKLAR BOLIG, SOM SKAL OPLEVES!!

JORDVARME / MALERISK UDSIGT OVER VANDET / 202 M2 INDFLYTNINGSKLAR BOLIG, DER SKAL OPLEVES !!

Populære Thurø byder nu på en helt igennem indflytningsklar og smagfuld indrettet villa, som er attraktivt beliggende for enden af et lukket vænge, hvor der kun er 2 min. gang til vandet ved Blåby og den skønne sti langs vandet med de mange bådebroer helt til sejlklubben. Køkken og stuen er placeret på 1. sal, hvor der er smukkeste kig over vandet, husets tage, skovene i Pilekrogen. - Her er virkelig smukke kig over det omkringliggende landskab. - Hele boligen blev gennemgribende renoveret i 2009, så den fremtræder indbydende og i perfekt stand.

Planløsningen siger stueplan med hall og arkitektonisk smuk trappe til 1. sal, masterbedroom (tidl. 2 værelser) med udgang til terrasse og walk in closet, lækkert badeværelse med karbad, bruseniche og gulvvarme. Herudover to store børneværelser, dejligt bryggersrum m. direkte udgang til garagen, så du altid kommer tørskoet hjem!! - Her er parket-/ og klinkegulve i hele stueplan, hvor alt fremtræder med en gennemgående smuk stil.

Den smukke trappe til 1. sal fører dig til 101 m2 pragtfuldt indrettet stue, køkken og kontormiljø, hvor der nærmest er 270 grader skøn udsigt til omverdenen, som kan iagttages fra sofaen, spisebordet eller når du er i køkkenet. Her kigger du over mod Pilekrogen og vandet imellem Thurø og Troense, du har smukke kig mod Grasten og generelt over området med et fantastisk spil og en udsigt der skal opleves. - Heroppe er der også dejligt toilet og udgang til en skøn sydvestvendt terrasse m. nedgang til haven.

Endvidere er der to murede og integrerede garager, som har el-porte, rigtig god værkstedsplads i enden og adg. til det skønne bryggersrum.

Her er dejlig megen plads i indkørslen og plads til alle kørende gæster, en "nemt" anlagt have, hvor robotten kan klare havearbejdet og der er ugeneret overdækket terrasse, hvortil der er udgang fra soveværelset.

Du kommer ikke kun til at bo tæt på vandet, men også med kun 5 min. cykelafstand til skole, sportsplads og daginstitution, 7-8 min. cykelafstand fra vores populære bagermester, dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar samt lystbådehavnen og det særlige miljø der hersker der. Skov og sydfyns bedste badestrand i Smørmosen når du efter 5 min. kørsel i bilen.

EN VIRKELIG SPÆNDENDE, ANDERLEDES OG HELT IGENNEM INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM MED JORDVARME, SOM DU BØR SE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.