Nøddevænget 7, 5700 Svendborg

UNIK ARKITEKTTEGNET EJENDOM I DET ATTRAKTIVE CHRISTIANSMINDE-KVARTER - HVOR DU KAN VÆLGE OM DU VIL BO PÅ NØDDEVÆNGET, MORBÆRVÆNGET ELLER BEGGE STEDER!!

En helt speciel og meget spændende ejendom, som nærmest ligger skjult i en oase for enden af en lukket villavej, på en - måske to pragtfulde grunde på hver 893 m2, hvor det kun er grunden med huset, som er indeholdt i prisen. Den ekstra grund eller dele heraf, kan evt. indgå i handlen. Du kan se vandet fra haven /boligen, og du kan gå til vandet gennem Christiansminde skoven på 5 min. Her vil også være mindre end 500 m til skole, daginstitution, sportsklub og dagligvareindkøb etc. Du kommer til at bo i en meget spændende bolig med flere niveauer og hvor den smukke saksetrappe er som et smukt "møbel", midt i ejendommen.

Ejendommens spændende planløsning, siger entre med 6 trin ned til opholdsafdelingen og 7 trin op til soveafdelingen, hvor den røde tråd i materialevalg, oser af arkitektens sikre valg.

Opholdsafdelingen, som har direkte udgang til haven mod syd og vest med pragtfuldt lysindfald, rummer dejligt køkken med åben forbindelse til alrum og opholdsstue samt adgang til rummelig havestue, hvor sælger har igangsat udskiftning af vindues-/dørpartierne. Imellem alrum og opholdsstuen er en brændeovn centralt placeret og der er flere udgange til terrasser / haven. En fantastisk afdeling i huset, hvor de mange vinduer og det skønne lysindfald gør, at haven bliver en del af boligen året rundt. På dette niveau i ejendommen er der også rummeligt bryggers, et meget stort og lyst teenageværelse / aktivitetrum og et toilet. - Er du vimmer en skøn bolig.

Den øverste etage rummer 4 store soveværelser, dejligt retro badeværelse samt et pulterrum.

I nederste plan er der en rigtig god kælder på 94 m2, indeholdende stor gildesal (benyttes til klinik) med smukke gulve. Her er fyr-/vaskerum, viktualie og depotrum mv. - En super god kælder..

Endivdere er der dobbelt muret carport, diverse udhuse og en skøn, skøn have, hvor halvdelen eller noget af den er tilkøb!!

Du kommer til at bo i den bedste del af Østre bydel med kort gåafstand til marinaen, skov og strand. Du får få min. cykelafstand til skole, daginstitution, fodboldklub, roklub og dagligvareindkøb. Små 10 min. cykelafstand til havnefronten og gågadenettet, 10 min. kørsel til starten af motorvejen, hvis du jobber udenfor kommunen - Alt ligger nærmest rundt om hjørnet, hvis du vil bo i den skønneste ejendom jeg længe har set..

UNIK FAMILIEVILLA OG SÅ I ATTRAKTIVE OMGIVELSER UDEN TRAFIKSTØJ, HVOR DU KUN HØRER FUGLENE SYNGE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.