Grubbemøllevej 18, 5700 Svendborg

ET BYHUS MED "KANT" FÅ MIN. GANG FRA GÅGADENETTET - EN OASE MIDT I BYEN

Få minutters gang fra den pulserende del af Svendborgs gågadenet, er denne perle af et byhus stille og roligt beliggende - kultur- og bylivet ligger lige rundt om hjørnet. Boligen er smagfuldt renoveret indenfor de sidste par år, hvor det lyse og rummelige køkken / alrum er kommet til, med bla. gulvvarme i de smukke klinkegulve. Samtidig er der etableret kvist, som har givet ekstra værelser, så huset både egner sig til børnefamilien eller den modne familie, som vil bo centralt og have plads, når børnene kommer hjem eller der er overnattende gæster. Her er virkelig tale om en skøn bolig, som skal opleves.

Planløsningen siger pragtfuldt og rummeligt stueplan med to skønne højloftede stuer mod gadesiden, og så det skønne køkken / alrum med udgang til terrasse mod havesiden. Herudover er der i stueplan; entre med et rigtig fint gæstetoilet og trappe til 1. sal. - Her er højt til loftet, gulvvarme i klinkegulvene, lyst og venligt samt indflytningsklart overalt.

1. sal indeholder tre gode soveværelser, et fint kontor eller børneværelse med praktisk opbevaring i skunken og så et dejligt badeværelse med både karbad og bruseniche. - Heroppe under taget er alt også indbydende og rummeligt, idet der både er kvist mod gaden samt kvist i hele boligens længde mod haven.

Yderligere er der 35 m2 kælder, hvor fjernvarmen er installeret. Kælderen bruges og er ideel til depot og værksted mv.

Herudover en hyggelig have med frugttræer, overkommelig græsplæne, morgen- og aftenterrasse samt cykelskur.

Du kommer til at bo i rolige omgivelser midt i byen, hvor alle dagligdagens fornødenheder er indenfor få minutters gang, og midtbyens tre skoler også ligger indenfor få hundrede meters gåafstand.

ET VIRKELIGT SKØNT OG SJÆLDENT UDBUDT BYHUS, HVOR DU VIL NYDE AT LEVE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.