Margrethelundsvej 5, 5700 Svendborg

MURERMESTERVILLA MED DEN SKØNNESTE GAMLE HAVE, I ATTRAKTIVE VESTRE BYDEL, MED 179 INDFLYTNINGSKLARE M2, FRA KÆLDER TIL KVIST

Med kort gåafstand til skole, daginstitution, bager, dagligvareindkøb og Margrethelund-skoven etc., er denne smukke rødstensejendom stille og roligt beliggende, på en pragtfuld grund i attraktive Vestre bydel. Ejendommen er gennemrenoveret og har bl.a. fået nyt tag (2003), vinduer og døre, køkken, badeværelse og toilet etc. er skiftet i sælgers ejertid, så alt fremtræder i perfekt indflytningsklar stand med en kælder nærmest i boligstandard.

Stueplan overalt med flotte afhøvlede gulve, indeholder stort køkken / alrum m. udgang til syd-/vestvendt terrasse, rummelig opholdsstue med brændeovn, entre med trappe til 1. sal og nedgang til kælderen.

1. sal er fordelt på to gode soveværelser, stort børneværelse og et dejligt badeværelse med spabad.

Kælderen er i super stand og er indrettet med "teenageværelse" med gulvvarme (ej reg. som bolig), flot toilet lavet i 2021 m. gulvvarme. Her er værkstedsrum med fjernvarmeinstallation, vaskerum, viktualierum, depotrum og trapperum med opgang til bolig samt haven. - En supergod kælder med mange anvendelsesmuligheder.

Haven er skønt anlagt med mange solkroge og terrasser, gamle frugtræer - Filippa-æbler / kirsebær og blommetræer. Her er hindbær/ blåbær / rips og solbærbuske, højbede, drivhus, carport, udhuse til cykler og haveredskaber etc. - Her er virkelig tale om en skøn gammel have, som summer af fred og idyl.

Du kommer til at bo på en stille og rolig vej, hvor alle dagligdagens fornødenheder ligger lige om hjørnet og hvor cyklen på ca. 5. min. kan bringe dig til gågadenettet i centrum, havne-området, sportsmekkaet ved SG-Centret med badeland, gym-center i høj klasse, idrætshal, tennis og boldbanerne hvor SFB huserer. Jobber du udenfor byen, er du på motorvejen få min. efter bilen har forladt carporten.

EN SKØN VILLA MED EN PRAGTFULD HAVE I ATTRAKTIVE VESTRE BYDEL.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.