Sankt Jørgens Vej 49, 5700 Svendborg

BYHUS NÆR HØJE BØGE SKOVEN, MED DEN SKØNNESTE GAMLE HAVE, SOM SKAL OPLEVES

Med ganske kort gå-afstand til Centrum og gågadenettet, er denne skønne ejendom centralt beliggende for alle dagligdagens fornødenheder, og hvis du jobber udenfor kommunen, er du på motorvejen indenfor 1 min. Boligen fremtræder i gedigen stand, særdeles velholdt overalt og er i indflytningsklar stand.

Stueplan indeholder rummelig spise -/og opholdsstue, spisekøkken, mellemgang med skabe og adgang til dejligt badeværelse med bruseniche samt soveværelse. Herudover er der entre m. opgang til 1.sal og nedgang til den gode kælder. - Der er plankegulve under tæpperne!!

1. sal indeholder to meget store gavlsoveværelser, et børneværelse og en meget stor repos / stue / aktivitetsrum. - Her er også plankegulve under tæpperne.

Den rigtig gode kælder, som ikke er indeholdt i boligarealet, trods det at man går direkte ud på bagsiden af ejendommen, er indrettet med gildesal / aktivitetsrum / teenageværelse , "værelse", værkstedsrum, toilet og viktualierum samt et stort opgangs- / bryggersrum med udgang til haven. - En rigtig fin kælder hvor loftshøjden er ca. 2,0 m.

Haven skal opleves og er særdeles charmerende, hyggelig og et rart sted at være. Her er terrasse-områder, pryd-/ og nyttehave med gamle frugttræer og et drivhus. Her er charmerende udhus / værksted og der er indkørsel med plads til bilen.

Du kommer til at bo centralt med kort gå-afstand til midtbyens skoler, daginst., Centrum og gå-gadenettet - Ja alt ligger praktisk talt lige rundt om hjørnet.

EJENDOMMEN ER INDFLYTNINGSKLAR, MEN DETTE KAN TIDLIGST SKE JUNI / JULI 2023.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.