Mød de dygtige medarbejdere i Fynske Boliger

Fynske Boliger er os. Her kan du lære os lidt bedre at kende..

Om Jan

Jan etablerede Fynske Boliger sammen med Finn i 2015. Men deres samarbejde går langt tilbage. Jan og Finn har nemlig solgt boliger i deres fælles ejendomsmæglerforretning, Sydfyenske Boligsalg på Lundevej i Svendborg, allerede i 1998.
Jans karriere skulle ellers have været som professionel fodboldspiller i Odense. Men en knæskade som 20-årig, satte en stopper for at leve af at spille fodbold. Jan er en aktiv familiefar til fem. Interessen til fodbold er stadig intakt. Som træner for sønnike og kammeraterne i Thurø Boldklub, og i dag spiller Jan selv på old-boys holdet.
Jan er født og opvokset på Ærø, men valgte tidligt at etablere familie og bosætte sig på Thurø.

Om Jesper

Jesper startede i Fynske Boliger i 2018. Efter en finansuddannelse i bankverdenen, kom Jesper hurtigt ind i ejendomsmæglerbranchen. Og siden 2007, har han arbejdet med salg af ejendomme på hele Sydfyn.
Jesper har spillet divisions-fodbold i SfB i mange år, ligesom det er blevet til fodbold i Skårup og på Thurø. Han elsker stort set al sport, men med to små børn begrænser tiden sig, og i dag spiller han primært Padel Tennis i Tåsinge Tennis og Padel Klub. Old Boys fodbold i SfB og golfspillet bliver dyrket knap så ofte.
Jesper og Rikke bor i Svendborg by med deres to små børn.