Sælg din bolig på Sydfyn - Fynske Boliger er din lokale ejendomsmægler

Overvejer du at sælge din bolig? Vi har mange års erfaring med salg af boliger i Svendborg og Fåborg-Midtfyn. 25+ års erfaring. Fast lavt salær.
Når du skal sælge din bolig, får du hos Fynske Boliger en personlig og uafhængig mægler med 25 års erfaring. Vi har tilpasset os markedet, så du får den fulde service fra vurdering til nøgleoverdragelse - samtidig med et fast lavt salær. Lad os være ærlige; din ejendom bliver solgt på nettet og ikke i ejendomsmæglerens butiksvindue. Vi har derfor sparet butikslokalet væk, så DU kan spare på salæret.
DU SPARER TYPISK kr. 25.000 - 70.000 i forhold til vores konkurrenter.
På trods af at vores salær er væsentligt lavere end vores konkurrenters, er vi i stand til at tilbyde, dig som sælger, de faktorer, som er afgørende for et succesfuldt boligsalg.
¤ Mange års erfaring i salg af boliger i Svendborg og Fåborg-Midtfyn
¤ Markedsføring på de relevante boligsider; boligsiden.dk, boliga.dk etc.
¤ Stort netværk
¤ Stort lokalkendskab
¤ Du får som udgangspunkt den samme mægler fra 1. vurderingsmøde,
   på alle fremvisninger og det er også den samme,
   som lukker handlen og overdrager nøglen til køber,
   når forbrugsmålerne er aflæst.
¤ Vi kører ¨Solgt eller Gratis¨, så skulle boligen mod forventning ikke blive solgt,
   betaler du kun for tilstandsrapport, energimærke og el-eftersynsrapport.
ALT DETTE - det vil sige salær og markedsføring, inklusive fotos fra professionel fotograf samt en annonce i lokalavisen for kun kr. 48.875 incl. moms. DET ER BILLIGT.
VI KALDER DET NEMT OG GENNEMSKUELIGT BOLIGSALG. -  START MED EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING, uanset om du skal bruge en ejendomsmægler i Svendborg, Ringe, Faaborg eller i et af de mange skønne lokalområder i det Syd-, Midt- og Vestfynske.
TRYGHED OG TILLID
Fynske Boliger er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening www.de.dk. Det indbefatter bla. at vi følger med i nyt lovstof, og efteruddanner os generelt i alle opgaver som ejendomsmægler. DE fører kontrol med om medlemmer, indehavere og medarbejdere lever op til DE's krav om løbende efteruddannelse.
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen. Og ønsker du som forbruger at klage over en ejendomsmægler, kan det ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling www. ejendomsmaeglernaevnet.dk.
Fynske Boliger har tegnet ansvarsforsikring på kr 3.000.000 og stillet garanti på kr 2.000.000 pr. ejendomsmægler i virksomheden via HDI Danmark.
Ejendomsmægler Svendborg - FAST LAVT SALÆR og SOLGT ELLER GRATIS
Ejendomsmægler Ringe -  FAST LAVT SALÆR og SOLGT ELLER GRATIS
Ejendomsmægler Faaborg -  FAST LAVT SALÆR og SOLGT ELLER GRATIS

Få en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig

marts 2023

MTOTFLS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031